Loira

Loira

Pergola stabil tetővel és alumínium konstrukcióval. A tető polikarbonát elemekből áll. Rögzíthető falhoz, homlokzathoz és önálló szerkezetként is kivitelezhető.


Max. szélesség: 7000 mm
Max. magasság: 2100 mm
Max. hossz: 4000 mm

A fix tetővel ellátott alumínium pergolák kényelmes esővízelvezetést biztosítanak. A víz a gravitáció hatására az elülső részbe (ereszcsatornába) áramlik a lefolyóba. Ezt követően az esővizet a vízelvezetőn vagy a tartóoszlopon keresztül a pergola külső oldalára vezetik le. Lehetőség van LED szalag elhelyezésére a pergola tartóoszlopon illetve gerendán. Elektromos vezeték előkészítése szükséges.

ÖNHORDÓ SZERKEZET

Rögzítés az előkészített 400 x 400 mm méretű talapzatokra,800-1000 mm mélyen a fagyálló rétegben. Oldalt üvegezett pergola esetén 200 mm magas beton alapzat kialakítása szükséges a szerkezet alatt a pergola teljes kerületén.

RÖGZÍTŐ PROFILLAL

A pergola felső része falhoz rögzített. Beméréskor figyelni kell a szerelési felület tulajdonságaira- a fal anyagára, a szigetelés vastagságára Az ereszcsatornával felszerelt elülső tartóoszlopokat szintén a már előkészített 300 x 300 mm méretű aljzatokhoz kell rögzíteni. Amennyiben a pergola oldalsó üvegezést is kap, 200 mm magas beton alapzat kialakítása szükséges a pergola szerkezet alatt. A fix tetővel ellátott alumínium pergolák kényelmes esővízelvezetést biztosítanak. A víz a gravitáció hatására az elülső részbe (ereszcsatornába) áramlik a lefolyóba. Ezt követően az esővizet a vízelvezetőn vagy a tartóoszlopon keresztül a pergola külső oldalára vezetik le. Lehetőség van LED szalag elhelyezésére a pergola tartóoszlopon illetve gerendán. Elektromos vezeték előkészítése szükséges.


KÉNYELMES, ELEGÁNS, PRAKTIKUS. KIEGÉSZÍTŐK PERGOLÁKHOZ. 

Pergoláinkhoz kiegészítők egész sorát kínáljuk. Bioklimatikus pergolához pld. esőérzékelőt, /nap/ szélérzékelőt kínálunk amely szabályozza a lamellák dőlését. Minden típus kompatibilis a külső zsalúziákkal, screen árnyékolókkal vagy textil rolettákkal.

KÉNYELMES, ELEGÁNS, PRAKTIKUS. KIEGÉSZÍTŐK PERGOLÁKHOZ. 

Pergoláinkhoz kiegészítők egész sorát kínáljuk. Bioklimatikus pergolához pld. esőérzékelőt, /nap/ szélérzékelőt kínálunk amely szabályozza a lamellák dőlését. Minden típus kompatibilis a külső zsalúziákkal, screen árnyékolókkal vagy textil rolettákkal. A termékekre vonatkozó garancia 2 év. A jótállás nem vonatkozik a szabálytalanul felszerelt vagy a termék helytelen felhasználásából illetve használatából származó károkra. megrendelőrendszerünk segítségével a céges weboldalunkon keresztül.

Szállítási határidő: 

Verdi alapszínben - 4 hét, 

Verdi feláras szín esetén - 8 hét,

Loira és Tira alapszínben - 6 hét,

Loira és Tira feláras szín esetén 10 hét.


A katalógusban szereplő rajzok és képek csak szemléltető jellegűek.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Írjon nekünk, vagy hívjon fel minket, és válaszolunk a kérdéseire!

Kapcsolat